Over mij

Wat een geluksvogel ben ik toch!

renate-in-jas

Ik doe alleen maar werk dat ik enorm leuk vind en tussendoor heb ik zeeën van tijd.

Echt? Ja!

En zo was het zeker niet altijd.

Hoewel ik al vroeg wist dat ik actrice wilde worden, liet ik mij in het verleden nog vaak beïnvloeden door mijn omgeving en ging ik op zoek naar die baan waar ‘ik gewoon mijn geld mee kon verdienen’. 

Dat was het begin van een jarenlange zoektocht naar werk waarvan ik gelukkig werd. Meer regel dan uitzondering was het, dat ik hoopvol naar de klok keek, om te zien of het al tijd was om naar huis te gaan.

In 2014 besloot ik dat het zo niet langer kon. Ik volgde een intensieve jaarcursus, waarbij ik grondig zelfonderzoek deed naar waar mijn hart ligt. 

Dus geluk? Ik heb het geluk te mogen ervaren hoe het is om je hart te volgen.

Zodra ik wist wat ik écht wilde, zette ik de eerste stappen richting mijn bedrijf Renate Acteert!. Ik certificeerde mij als Trainingsacteur en pakte het werk voor castingbureaus weer op. Doordat ik het werk met zoveel plezier deed, werd ik een veel prettiger persoon in de omgang en merkte ik daarnaast dat dit uitstraalde naar alle gebieden in mijn leven. 

“Ik ga altijd voor een optimale uitvoering van de opdracht, 

waarbij plezier niet mag ontbreken.” – Renate van Laarhoven

Ik gun jou een minstens net zo mooie carriereontwikkeling als die van mij. Omdat het bij mij jaren heeft geduurd en ik jou graag tijd en energie help besparen in het bereiken van je doel, ondersteun ik jou enorm graag als ambitieregisseur. Wil je weten hoe jij je ambitie bereikt? Klik dan op de volgende knop:

Met enorm veel plezier zet ik mij in voor een mooie productie, met óf zonder bril 😉. Wil je mijn uiterlijk of acteerkwaliteiten gebruiken voor jouw tv- of filmproductie, of fotografieopdracht? En eerst wat meer over me te weten komen? Klik dan hier: 

Zoek je een trainingsacteur voor jouw agressietraining, training gesprekstechnieken, assessment, of voor iets anders? Hier vind je meer informatie over hoe ik ben in deze rol:

renate-met-bril

De afwisseling in de mensen met wie ik werk, de verschillende opdrachten die ik doe, maakt het voor mij interessant. En uiteindelijk staat de kwaliteit van jouw resultaat bij mij centraal.